**LET OP** LANDELIJK GEEN VUURWERKVERKOOP OP 31-12-2023 - BERICHT SLUITEN
  • Rating
  • Rating
  • Rating
  • Rating
  • Rating
9.2 uit 14.321 beoordelingen

Categorieën

Veiligheidstips

Goedgekeurd vuurwerk heeft in ieder geval altijd een duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing met altijd in de tekst of op een etiket "geschikt voor particulier gebruik". Je kunt goedgekeurd vuurwerk alleen kopen op de officiële aangestelde verkoopdata in Nederland.

Lees de gebruiksaanwijzing van tevoren goed door, buiten is het waarschijnlijk donker! Als je van tevoren weet hoe met jouw vuurwerk om te gaan, is dat voor iedereen veiliger.

Draag kleding van katoen of wol. Vonken branden direct gaten in kunststof kleding. Draag ook geen capuchon en zorg dat er niets achter je mouwen kan blijven hangen.

Steek geen vuurwerk af als je onder invloed van alcohol of verdovende middelen bent. Laat het vuurwerk eventueel door iemand anders afsteken.

Maak voordat je naar buiten gaat de lontjes alvast vrij. Zet je vuurwerk zo klaar dat je er om twaalf uur gemakkelijk bij kunt en zet het neer dat er geen vonken bij kunnen komen.

Steek vuurwerk af in de daarvoor bestemde standaard (vraag ernaar in de winkel) Steek vuurwerk in ieder geval nooit in je hand aan. Zet het eerst in een fles of leg het op de grond.

Steek vuurwerk aan met een aansteeklont of aansteekfakkel. Nooit met lucifers of een aansteker. Houd minstens 6 meter afstand en zorg dat ook anderen 6 meter afstand houden.

Steek elk stuk vuurwerk apart af! Zo houd je het overzicht en word je niet verrast door vuurwerk dat een eigen leven gaat leiden. Vuurwerk bundelen is levensgevaarlijk!

Gooi nooit met vuurwerk naar mensen en dieren. Houdt uw eigen dieren in ieder geval van de straat tijdens oud en nieuw.

Steek weigeraars nooit opnieuw aan. Als je er zeker van bent dat ze uit zijn, kun je ze (met een schep) in een emmer water gooien.

Draag altijd een veiligheidsbril (bij ons in de winkel verkrijgbaar) en zorg ervoor dat uw gezelschap en/of kinderen die ook dragen. Kijkers zijn immers zeker zo kwetsbaar!

Laat geen weigeraars op straat liggen! Kinderen zoeken de volgende dag naar vuurwerkresten waardoor er op Nieuwjaarsdag nog ernstige ongelukken gebeuren.

Maak nooit zelf vuurwerk of een bundeling! Meestal explodeert dit onverwacht en op het verkeerde moment. Laat het maken van vuurwerk aan de experts over.

De voordelen van vuurwerktoppers

Vuurwerktoppers is een overkoepelend orgaan van diverse vuurwerkwinkels die door een hechte samenwerking een geselecteerde grote collectie vuurwerk verkopen. Goed geïnformeerde verkopers in de vuurwerkwinkel kunnen U deskundig adviseren met uw vuurwerk 2013 aankopen. Verder beschikken alle aangesloten vuurwerk winkels over een betrouwbare online vuurwerk website waar U alle vuurwerk informatie en vuurwerk filmpjes kunt bekijken. U kunt eenvoudig vuurwerk online bestellen en veilig via i-deal betalen. De vuurwerktoppers winkels beschikken over een ruime voorraad en hebben allen tot op de laatste dag alles op voorraad. Er zijn altijd veel nieuwe producten in de winkels aanwezig. In de vuurwerk winkels zijn van ieder artikel vuurwerk dummy's zodat U het artikel in ware grote kunt bekijken. Verder kunnen de winkels door een goedkope collectieve inkoop zeer gunstige prijzen en acties hanteren. Er zijn vuurwerktoppers winkels die een vuurwerkshow geven waar ze vuurwerk afsteken wat in de winkel verkrijgbaar is. Dit alles samen gevat: Eenvoudig vuurwerk bestellen,vertrouwd online vuurwerk kopen, professionele kwaliteit, gunstige prijzen, grote collectie, veel gratis vuurwerk tijden de voorverkoop, deskundige verkopers, veel nieuwe artikelen, vele acties in de winkel, voorraad tot op de laatste dag, betrouwbare webwinkel, goede parkeergelegenheid en geen wachttijden.

×
Fireworks

Aantal