!!!!!GROTE KORTINGEN!!!!! Goedkoopste vuurwerk van de hele regio!!!! Groot assortiment!!!!!

VUURWERK KOPEN IN GENDT BIJ TUINCENTRUM DE PAS

Ook dit jaar is er weer volop keuze in vuurwerk bij Tuincentrum De Pas! Vuurwerk voor jong en oud, en groot en klein. Natuurlijk hebben we dit jaar weer een topassortiment voor jullie! Bekijk het in de winkel of hier op de site.

Uw vuurwerk kunt u eenvoudig bij ons bestellen, dat kan op drie manieren. U kunt in de voorverkoop bestellen via deze site. Hier in de webwinkel kunt u meteen allerlei filmpjes bekijken. Zo weet u wat u krijgt. Daarnaast kunt u bij ons in de winkel een bestellijst inleveren. Voor vragen kunt u dan terecht bij ons personeel. Ze helpen u graag. Tot slot kunt u op de losse verkoopdagen gewoon in de winkel bestellen en direct alles afrekenen en meenemen. Dat kan vanaf 28 t/m 30 december. Ook uw bestellingen in de voorverkoop kunt u dan ophalen.

Vuurwerk kopen Bemmel, Elst, Huissen, Elden, Arnhem, Nijmegen, Broeklanden, Duiven, Zevenaar, Doornenburg, Pannerden, Millingen aan den Rijn, Beek en Ooij

In de buurt van Gendt liggen onder andere de plaatsen Bemmel, Elst, Huissen, Elden, Broeklanden, Duiven, Zevenaar, Doornenburg, Pannerden, Millingen aan den Rijn, Beek en Ooij. Veel van onze kopers komen dan ook uit deze omgeving. Ook dit jaar hopen we weer vele bezoekers welkom te mogen heten in onze winkel!

De pas