Primera Peter's Wenst u een Gelukkig en Gezond 2019, extra mooi met ons schitterend vuurwerk.

Vuurwerk kopen bij Primera Peter's in Amersfoort

Bent u op zoek naar prachtig kwaliteitsvuurwerk tegen scherpe prijzen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Of het nu gaat om maximaal gevulde cakes, prachtige fonteinen, 500 grams potten of mooie vuurpijlen? Wij stellen jaarlijks voor u een uitgebreid assortiment samen van prachtig siervuurwerk tot stoer knalvuurwerk! En dit allemaal tegen zeer, zeer scherpe prijzen.Bestellen en afhalen gaat eenvoudig en snel via onze webshop.


Vuurwerk kopen in Amersfoort en omgeving

Niet al onze klanten komen uit Amersfoort, maar vanuit de hele omgeving. Wij helpen ook veel klanten uit de hele regio. Onze klanten komen uit Amersfoort, Leusden, Asschat, Leusden Zuid en Oud-Leusden bij ons hun vuurwerk kopen. Dat is natuurlijk ook niet vreemd met ons kwaliteitsvuurwerk tegen heel goede prijzen. Als u met Oud & Nieuw knallend het nieuwe jaar in wil en vuurwerk wil laten zien waar uw buren echt met open mond naar staan te kijken, dan is PRIMERA PETER'S IN AMERSFOORT de plek waar u moet zijn!

Over de dealer

VUURWERK PRIMERA PETER'S  -  De gezelligste Vuurwerkwinkel  van Utrecht. 

Onze showroom, voor het vuurwerk, is geopend vanaf 10 December, u kunt dan dagelijks  langskomen aan de Arnhemseweg 35, 3817 CA AMERSFOORT om het vuurwerk te  bekijken, tevens hebben we informatieve folders van ons vuurwerk ter beschikking. In onze showroom ook een grote collectie aan andere artikelen.

Onze Openingstijden vuurwerkverkoop:

Vrijdag 28  decembervan 08:00 t/m 21:00 uur
Zaterdag 29 december van 08:00 t/m 21:00 uur

Zondag 30 december van 12.00 t/m 17.00 uur (bestellen en kijken, geen verkoop)

Maandag 31 December van 08.00t.m 19.00 uur