Bij de Klomp vuurwerk in Helmond koop je het mooiste en veiligste vuurwerk tegen de laagste prijs --- Mega veel keus en veel gratis vuurwerk tijdens de voorverkoop --- Gratis koffie/thee en warme chocomel --- Afhalen gaat supersnel --- Geen lange wachtrijen --- Gratis parkeren --- recht voor de deur.

VUURWERK KOPEN BIJ DE KLOMP VUURWERK IN HELMOND

Om zeker te zijn van uw vuurwerkbestelling kunt u snel en eenvoudig op onze webshop uw vuurwerk bestellen. Tijdens de voorverkoop maakt u dan direct gebruik van onze voorverkoopacties en gratis vuurwerk bij uw bestelling!

Bij De Klomp vuurwerk in Helmond beschikken we over het meest uitgebreide vuurwerkassortiment van Nederland! Knalvuurwerk, cakeboxen, siervuurwerk, vuurpijlen, maar ook veilig vuurwerk voor de kleine jeugd. Dus welkom in het walhalla van vuurwerk!

Maak uw oudejaarsavond echt bijzonder en maak alvast online de keuze uit het mooiste vuurwerk!

Vuurwerk kopen in Helmond, Mierlo, Bakel, Nuenen, Lierop en Lieshout.

Wilt u graag eerst geïnformeerd worden over de aanschaf van uw vuurwerk? U bent van harte welkom in onze winkel aan de Kanaaldijk Zuid-West 3 in Helmond, de koffie, thee en warme chocolademelk staat voor u klaar.

Uw vuurwerk(bestelling) ophalen kan op 28, 29 en 31 december!

Over de dealer

Wij, van “de Klomp Vuurwerk” hebben we een passie voor vuurwerk en die delen we graag met jou. In ons assortiment vindt je daarom ook het mooiste vuurwerk van Helmond en omstreken, speciaal geselecteerd door onze beste vuurwerk inkoopspecialisten. Bij ons vindt je de hardste knallers, het meest spectaculaire en het mooiste effectenvuurwerk. En!.. Natuurlijk tegen de aller, ALLER-scherpste prijzen. Bovendien kun je tijdens de voorverkoop veel gratis vuurwerk uitzoeken en profiteren van hoge kortingen bij iedere bestelling.

 

Vuurwerk kopen kan in de winkel van 15 tot en met 31 december. Onze winkel aan de Kanaaldijk Z.W. 3 in Helmond is 7 dagen per week geopend van 12.00- 20.00 uur. Vanaf 15 december zijn we van 10.00-22.00 uur geopend en op 31 december zelfs van 07.00 uur `s ochtends tot `s avonds laat.

Wanneer je zeker wilt zijn dat jou gekozen vuurwerk op voorraad is en precies op het door jou gewenste moment klaarligt bestel je je vuurwerk tijdens de voorverkoop in onze winkel of online.

Online bestellen is heel eenvoudig. Kies, bestel en betaal je vuurwerk 24/7 via één van onze website. https://deklompvuurwerk.nl  -  www.vuurwerkhelmond.nl   of  https://vuurwerktoppers.nl/klompvuurwerkhelmond/  


Wanneer de bestelling op jou gekozen moment klaarligt krijg je van ons automatisch een sms.

De officiële afhaaldagen van 2018 zijn : 28, 29 en 31 december 2017. Op 30 december is het zondag en mag je volgens het vuurwerkbesluit in Nederland wel verkopen mag niet afleveren. (M.u.v. cat.1 vuurwerk)