Vuurwerkverkoopdagen 28-29-31 december 2018! Zondag 30 december open van 12 uur tot 17 uur, u kunt op zondag geen vuurwerk meenemen wel bestellen!! Mooie potten voor knallende prijzen. Op 28 en 29 december hebben wij weer het knalrad in de winkel!

Vuurwerk kopen bij Floral Design in Rosmalen

Het mooiste vuurwerk voor een goede prijs vind je bij Floral Design. We hebben een groot assortiment met veelzijdige producten. Of het nu gaat om prachtige cakes, mooie pijlen, sensationele compoundboxen of stoere thundershocks. Bij Floral Design stellen we jaarlijks een geweldig assortiment aan knal- en siervuurwerk samen dat voor ieder wat wils kent.

Tijdens de verkoopdagen hebben we heel veel extra knallende aanbiedingen! In onze winkel bent u welkom om uw vragen te stellen en een lekkere warme oliebol te komen eten!

Bestellen kan sinds een paar jaar gemakkelijk via deze site. Maar veel van onze klanten zien we al jaren in de vuurwerkwinkel. Daar kan iedereen gemakkelijk zijn bestelling doen of even om advies vragen. Wanneer u besteld heeft in de voorverkoop, kunt u vanaf 28 december uw vuurwerk op komen halen in de winkel.

Vuurwerk kopen Nuland, Kerkdriel, Hedel, Geffen, Berlicum, Maaskantje, Den Dungen en Sint-Michielsgestel

Den Bosch ligt op een zeer korte afstand van Rosmalen, maar het is vaak veel gemakkelijker om niet de stad in te moeten. Rosmalen ligt veel dichterbij Nuland, Kerkdriel, Hedel, Geffen, Berlicum, Maaskantje, Den Dungen en Sint-Michielsgestel. Dus veel van onze klanten komen daar vandaan.

Over de dealer

Welkom bij Floral Design / Vuurwerk Rosmalen.


Hans Jonkergouw en zijn vuurwerkteam staan ook dit jaar weer voor u klaar om samen met u het nieuwe jaar knallend in te luiden!

Wij hebben voor u weer een geweldig assortiment samen gesteld , bomvol gratis vuurwerk, knallende actie producten en natuurlijk het mooiste en veiligste siervuurwerk van Nederland.

Onze winkel is een begrip in Rosmalen, dat komt mede door dat wij enkel de beste producten aanbieden tegen gunstige prijzen en niet te vergeten dat wij service en klantvriendelijkheid op de eerste plaats hebben staan! U bent bij ons echt te gast, ons ervaren team adviseert u graag over ons assortiment en veiligheid.

Tijdens de verkoopdagen bent u van harte welkom in onze verwarmde showroom waar wij onze dummy producten hebben gepresenteerd. U kiest in een ongedwongen sfeer uw producten en de bestelling word voor u gereed gemaakt. Tijdens deze korte wachttijd trakteren wij op heerlijke oliebollen!

Natuurlijk hebben wij ook op deze dagen een ruim assortiment snijbloemen en staan de mooiste boeketten voor u klaar en bent u helemaal compleet voor een geweldige avond.

Heeft u een voor bestelling bij ons geplaatst dan staat deze voor u klaar op het door u gekozen afhaalmoment bij de speciale afhaalbalie. Onze mensen controleren samen met u de bestelling op het compleet zijn hiervan. 

Wij danken u voor uw vertrouwen en belangstelling in ons bedrijf en verwelkomen u graag in onze winkel.

Bruggen 12

5243RB Rosmalen 


Met vriendelijke groet, Hans Jonkergouw en medewerkers

Volg ons op Facebook

Voor vuurwerk :  https://www.facebook.com/vuurwerkrosmalen/?fref=ts

Voor bloemen   :  https://www.facebook.com/floralrosmalen/?fref=ts